Ana içeriğe atla

25 ARALIK İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR KIYAFETLERİ KİM NE GİYDİ KAÇ PUAN ALDI

iste-benims-stilim-all-star-kiyafetleri

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR 25 ARALIK KIYAFETLERİ

Bugün son günü ile ekranlara gelecek olan İşte Benim Stilim All Starda bu akşam sezonun birincisi belli olurken final öncesi yarışmacılar son podyum yürüyüşlerini yapmak ve Cuma şıklığı konseptini uygulamak için haftanın son gününde yeni kıyafetleri ile jüri karşısına çıkarak son puanlarını aldılar. Geriye kalan 6 kişiden bir isim İşte Benim Stilim All Star'ın şampiyonu olacak ve en stil kadın ünvanını alacaktır. 25 Aralık Cuma İşte Benim Stilim All Star yeni bölüm ile ekranlara gelen yarışmadaki kıyafetleri ve ayrıntıları sizlerle paylaşacağız. 25 Aralık Cuma günü yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yeni bölümde yarışmacılar yine iddialı kıyafetlerle podyuma çıktılar ve jüriden oy aldılar. 25 Aralık Cuma günü İşte Benim Stilim All Star da giyilen kıyafetler. Bugün kim ne giydi detaylar...

25 Aralık İşte Benim Stilimde Kim Ne Giydi Kaç Puan Aldı 

Nihal Candan 25 Aralık Kıyafetleri: Podyumun açılışını yapan Nihal bugün, krem rengi boğazdan bağlama detayı olan, belinde altın sarısı zincir kemeri olan, önden derin yırtmacı olan bir elbise giyerek kahverengi topuklu ayakkabılar giyerek kombinini tamamladı.
Elbise:1000 TL Ayakkabı:200 TL 
Nur Yerlitaş 7 Puan - İvana Sert 7 Puan - Kemal Doğulu 10 Puan
Toplam 24 Puan
Nihal Candan 25 Aralık 2.Kıyafetleri: Podyumun açılışını yapan Nihal bugün, kırmızı göğüs dekolteli cepli uzun elbise ve siyah topuklu ayakkabı ve siyah kutu çanta alarak podyuma çıktı. 
Nur Yerlitaş .. Puan - İvana Sert 10 Puan - Kemal Doğulu 10 Puan
Toplam .. Puan

Gülşah Yılmaz 25 Aralık Kıyafetleri: Gülşah bugün siyah ve gri renkte göğüs dekolteli mini bir şortlu tulum elbise giyen Gülşah üzerine siyah belinden siyah kemeri olan bir ceket tunik giyerek siyah süet çorap çizmeler ve siyah kutu şeklinde çanta alarak kombinini tamamlayarak podyuma çıktı.
Ayakkabı 229 TL Çanta 125 TL Tulum 129 TL Ceket 130 TL
Nur Yerlitaş 9 Puan - İvana Sert 9 Puan - Kemal Doğulu 10 Puan
Toplam 28 Puan
Gülşah Yılmaz 25 Aralık 2. Kıyafetleri: Gülşah bugün siyah balıkçı yaka dantel detaylı uzun kollu kalem elbise giyerek siyah topuklu ayakkabı ve siyah el çantası ile podyuma çıktı.
Ayakkabı 450 TL Çanta 100 TL Elbise 129 TL
Nur Yerlitaş 10 Puan - İvana Sert 9 Puan - Kemal Doğulu 10 Puan
Toplam 29 Puan

Özden Cerrahoğlu 25 Aralık Kıyafetleri: Özden bugün siyah askılı parıltılı bir göğüs dekolteli kalem elbise giyerek siyah  topuklu ayakkabılar ve omzunda siyah kürk peluş alan Özden siyah küçük el çantası alarak podyuma çıktı.
Ayakkabı 1800 TL Çanta 49 TL Elbise 1850 TL Peluş 89 TL
Nur Yerlitaş 9 Puan - İvana Sert 8 Puan - Kemal Doğulu 10 Puan
Toplam 27 Puan
Özden Cerrahoğlu 25 Aralık 2. Kıyafetleri: Özden bugün ikinci kıyafet olarak, gümüş rengi straplez balık uzun elbise giyerek. topuklu ayakkabılar  ve gümüş rengi abiye çantası ile kombinleyerek podyuma çıktı.
Ayakkabı 300 TL Çanta 350 TL Elbise 1750 TL
Nur Yerlitaş 10 Puan - İvana Sert 10 Puan - Kemal Doğulu 10 Puan
Toplam 30 Puan

Ayşegül Doğan 25 Aralık Kıyafetleri: Ayşegül bugün, siyahlar içinde geldi siyah boğazdan bağlama detayı sırt dekolteli, belinden kabaran uzun bir abiye elbise giyerek siyah topuklu ayakkabılar ve siyah küçük el çantası alarak cuma şıklığının kombinini tamamlayarak podyuma çıktı. 
Ayakkabı 90 TL Çanta 100 TL Elbise 600 TL
Nur Yerlitaş 10 Puan - İvana Sert 10 Puan - Kemal Doğulu 10 Puan
Toplam 30 Puan
Ayşegül Doğan 25 Aralık 2. Kıyafetleri: Ayşegül bugün, parlement mavisi boğazlı omuzları açık uzun abiye elbise giyerek siyah küçük çanta, siyah topuklu ayakkabılar ile podyuma çıktı
Ayakkabı 90 TL Çanta 110 TL Elbise 1000 TL Küpe 240 TL
Nur Yerlitaş 10 Puan - İvana Sert 10 Puan - Kemal Doğulu 10 Puan
Toplam 30 Puan

Çiğdem Çelik 25 Aralık Kıyafetleri: Çiğdem bugün, beyaz taşlı boyundan sırtına kadar transparan olan kolları tüllü ve beyaz detaylı uzun kollu uzun abiye elbise giyerek beyaz küçük el çantası ve ten rengi platfrom topuklu ayakkabı giyerek podyuma çıktı. 
Ayakkabı 120 TL Çanta 40 TL Elbise 1750 TL
Nur Yerlitaş 8 Puan - İvana Sert 9 Puan - Kemal Doğulu 10 Puan
Toplam 27 Puan
Çiğdem Çelik 25 Aralık 2.Kıyafetleri: Çiğdem bugün siyah dantelli uzun kollu boncuk detaylı önden yırtmacı olan bir uzun elbise giyerek siyah topuklu ayakkabı ve siyah küçük el çantası alarak podyuma çıktı. 
Ayakkabı 120 TL Çanta 40 TL Elbise 1750 TL
Nur Yerlitaş 10 Puan - İvana Sert 10Puan - Kemal Doğulu 10 Puan
Toplam 30 Puan

Ayşenur Balcı 25 Aralık Kıyafetleri: Ayşenur bugün siyah transparan boğazlı uzun abiye omuzlarında siyah boncuk detayı olan bir elbise giyerek siyah topuklu ayakkabılar ve siyah kutu el çantası alarak kombinini tamamlayarak podyuma çıktı.
Ayakkabı 129 TL Çanta 189 TL Elbise 399 TL
Nur Yerlitaş 10 Puan - İvana Sert 9 Puan - Kemal Doğulu 10 Puan
Toplam 29 Puan
Ayşenur Balcı 25 Aralık 2.Kıyafetleri: Ayşenur bugün siyah deri simetrik desenleri olan boğazında peluş detayı olan kalem elbise giyerek siyah topuklu ayakkabılar giyerek siyah el çantası ile podyuma çıktı.
Ayakkabı 129 TL Çanta 189 TL Elbise 399 TL
Nur Yerlitaş 10 Puan - İvana Sert 10 Puan - Kemal Doğulu 10 Puan
Toplam 30 Puan


İşte Benim 25 Aralık Cuma, günü yayınlanan bölümde yarışmacılar giydikleri kıyafetler ile podyum yürüyüşlerini yaptılar ve jürinin değerlendirmesini aldılar. Jüri üyesi olan Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş ve İvana Sert bir bir sahneye çıkan yarışmacıları değerlendirdiler.

Günün En Güzel Giyineni Kim Bu?

Ayşenur Balcı Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gülşah Yılmaz Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Nihal Candan Kimdir>>
Aycan - Nurcan Şencan (ikizler) Kimdir>>
Ezgi Ünal Kimdir>>
Sinem Umaş Kimdir>>
Ezgi Baylar Kimdir>>

işte benim stilim 25 aralıkta giyilen kıyafetler, işte benim stilim all star cuma günü giyilen kıyafetler, işte benim stilim 25 aralık aysenur balcı kiyafetleri, 25 aralıkta nihal candan ne giydi, işte benim stilimde bugün kim ne giydi, işte benim sitilim all star kimler ne giydi kac puan aldi, işte benim stilim 25 aralık alınan puanlar, 25 aralık günün en kötüsü kim oldu, eleme potasına kim girdi, 25 aralık kim yüksek puan aldı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Teyzeye Güzel Sözler

Sayfa Açıklaması: Hazırlanan bu sayfamızda Teyzeye Güzel Sözler yer almaktadır. Boşuna dememişler Teyze anne yarısıdır diye.Teyzelerimiz bizler için çok önemli başımız sıkıştığında yardımımıza koşan bizi anlayan en yakın akrabamızdır.Bir derdimiz olduğunda annemizden sonra derdimizi açabileceğimiz en güvenilir insandır.Teyzelerimizi üzmeyelim onları sevelim ve yeri geldiğinde güzel sözler söylemekten çekinmeyelim. TEYZEYE EN GÜZEL SÖZLER: Sen benim annem gibisin, beni büyüten, benim dertlerimi, sırlarımı paylaştığım teyzeciğim seni çok seviyorum. Bazen benim için bir kız arkadaş oldun oturup dertlerimi dinledin. Bazen bir anne oldun bana nasihatler verdin. Senin sayende hayatı, yaşamayı öğrendim canım teyzem. Hem anne yarısısın hem de canımın yarısı. Seni çok seviyorum, iyi ki varsın teyzem. Sana bir insandan bahsedeceğim şimdi hayal et. Tatlı mı tatlı, şirin mi şirin, iyi kalpli melek gibi, gülümsemesi güzel kendi güzel bir insan merak ettin mi kim bu? Sensin canım teyzem sen. Canım t

Şems-i Tebrizi Sözleri

                 Şems-i Tebrizi Sözleri  Güzel bir gülü güzel bir geceyi güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle geceyi gizemiyle dostu tüm derdiyle sevebilmektir. Önce sevgiyi anlayalım. Gençliğimde aradığımı yaşlılığımda buldum neylersin. Ya ben erken geldim ya sen geç kaldın vuslata neylersin. Kader! Sevmek bu kadar güzelse kim bilir sevmeyi yaratan ne kadar güzeldir. - Şems-i Tebrizi Yalnız kalırsan, yalnız olmadığını bil! Dertli isen, dermanın olduğunu bil! Hiçbir şeyin sahibiyim deme, emanetçi olduğunu bil!... Şems-i Tebrizi Berrak bir gönülden Kirli su akmaz Güzel bir ruhtan Kötü söz çıkmaz... Şems -i Tebrizi  Dostluk gül olmaktır; Yaprağı ile de, dikeni ile de...Şems-i Tebrizi Ey İnsan... Kafdağı kadar yüksekte olsan da kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma her şeyin bir hesabı var: Üzdüğün kadar üzülürsün. Bir saat düşünceye dalmak altmış yıl ibadetten hayırlıdır. - Şems -i Tebrizi  Ya tam açacaksın yüreğini, ya da hiç yeltenmeyeceksin! Grisi yoktur aşkın, ya

Arkadan Konuşanlara Sözler

Sayfa Açıklaması: Arkadan Konuşanlara Sözler, Arkadan Konuşanlara Sözler 2017, En Güzel Arkadan Konuşanlara Sözler, Arkadan Konuşanlara Sözler Kısa, Arkadan Konuşanlara Sözler Facebook, Yüzüne Gülüp Arkadan Konuşanlara Sözler, Arkadan Konuşanlara Kapak Sözler, Arkadan Konuşanlara Küfürlü Sözler, Arkadan Konuşanlara Sert Sözler. Günümüzde arkadan konuşmak normal bir şey miş gibi bir hal aldı.Oysaki birisinin arkasından konuşmak dinimizce de büyük günahlardan birisidir.Arkadaşının yada herhangi birisinin arkasından konuşup o kişinin hakkında yalan yanlış veya doğru olsa dahi arkadan konuşulması gıybet etmektedir.Dinimizin emrettiği ise ayıpları örtün örtün ki bizde sizin ayıplarınızı ahirette örtelim. diyor. Öyle karaktersiz insanlar var ki dedikodu da master yapmış ağzı durmadan koca gün göbeğini kaşıyıp onu bunu çekiştirir.İşte bu gibi insanlara bir çift söz yeterli olacaktır.Sizler için derin bir araştırma yaparak en anlamlı kapak arkadan konuşanlara sözleri bir araya getirdik. EN GÜZ